Ningbo Si Jin Machinery Co, Ltd.
Soğuk oda makine döküm
makina döküm
Soğuk makine başlığı
Adres: Yüksek teknoloji Bölgesi, Ningbo, Zhejiang Jiangnan Yolu, No: 1832
Telefon: 0086-57488365336
Mobil: 0086-13567842060
İletişim: Cherry Zhu
Web sitesi: http://www.machinesijin.com
   EV >> Haber Express >> ayrıntılar

Nehir çılgınlığını kullanmak ve kullanmak

Nehir fıstıklarının hızlandırma alanı, kapları çekme ve hemen çekme kapları, otomobiller, uçak, aletler, mobilyalar ve dekorasyon gibi elektromekanik ve ışık endüstriyel ürünlerin toplantısında geniş kullanılır. Metal çarşafların ve ince boru kaydırma fıstıklarının sorunlarını çözmek için geliştiriliyor. İçindeki ipleri çökmek kolay, fıstıkları çökmek zorunda değildir ve nehirlenmek ve uygun kullanımının yüksek etkileşimliliğini sağlamak zorunda değildir. Nehirli delinin amacı ve kullanımı nedir?

Nehirli çılgınlık kullanılması

Ulusal standart nehir fıstıkların sayısı GB/T 17880.4-1999. Rivet fıstıkları, kapıları çekmek ve hemen çekme kapları genişletilme alanında kullanılır ve şimdi otomobiller, uçak, aletler, mobilyalar ve dekorasyon gibi elektromekanik ve ışık endüstriyel ürünlerin toplantısında geniş kullanılır. Metal çarşafların ve ince boru kaydırma fıstıklarının sorunlarını çözmek için geliştiriliyor. İçindeki ipleri çökmek kolay, fıstıkları çökmek zorunda değildir ve nehirlenmek ve uygun kullanımının yüksek etkileşimliliğini sağlamak zorunda değildir.

Nehir çılgınlığının kullanımı

1. İlk olarak silah bulmacasının düzgün bir araya geldiğini kontrol edin, silah kafasını ve rivet deliğinin ölçüsüne göre seçin ve bağlantı parçalarının düzgün bağlantısı olup olmadığını kontrol edin.

2. Nehirli deliğin deformasyon uzunluğuna ya da değiştirmesine dikkat edin ve sonra çalışma leverinin açısını doğrudan ayarlayın.

3. Nehirli fıstık silahının ölçek yüzüğü, operasyon sırasında gerekli şekilde ayarlanabilecek nehirli yığını ayarlamak için kullanılır. Nehir çukurunun uzunluğunu ayarladığında, iki el açmak ve silahın baş kolunun ayarlaması gerekiyor, böylece nehir çukurunun uzunluğundan biraz daha büyük olması gerekiyor. Sonunda, ayarlama fıstığını ve silah cesedini birlikte sıkıştırın.

4. Nihayet, bütün bakiliti çıkarmak için her iki elle aç, nehir fıstığını nehir fıstığının sonuna koy ve onu güçlü tut, bakiliti kafasını fıstırmak için bastır, nehir fıstığını nehir parçasının önünde boğulan deliğine sürükleyip, ikisini birlikte bastır.Şu anda nehir fıstığı çalışma parçasını sıkı şekilde sürüklemek için genişletir, sonra yapışkan topu çıkarır ve nehir fıstığı çukurdan çıkar. Nehir delisini tamamlamak için cihaz.

Toplantı: Rivet delikleri otomobil, uçak, alet, mobilyalar, dekorasyon ve diğer ekipmanlarda geniş kullanılır. Ayrıca, sizi hatırlatmak zorundayız ki nehir deliklerini kullandığınız zaman kullanma etkisini sağlamak için de tam olarak çalışmanız gerekiyor.

ev  |  Hakkında Sijin  |  Haber Express  |  Ürünler  |  Satış Ağı  |  Teknik Destek  |  Online Siparişs  |  İnsan Kaynakları  |  Bize ulaşın

SIJIN INTELLIGENT FORMING MACHINERY CO.,LTD. ©Her hakkı saklıdır   destek:Timenn.com| steel rolled ring | stainless forging | aluminum wheel forging