Ningbo Si Jin Machinery Co, Ltd.
Soğuk oda makine döküm
makina döküm
Soğuk makine başlığı
Adres: Yüksek teknoloji Bölgesi, Ningbo, Zhejiang Jiangnan Yolu, No: 1832
Telefon: 0086-57488365336
Mobil: 0086-13567842060
İletişim: Cherry Zhu
Web sitesi: http://www.machinesijin.com
   EV >> Haber Express >> ayrıntılar

Yüzücü Hızlandırıcıların Bağlantısında Güvenlik önlemesi hakkında konuşuyoruz.
Sıradan hızlandırıcıların serbest bağlantısının sebeplerini analiz edin
Yüklenmiş bağlantı, çalışma yükünü taşımadan önce önce sıkıştırma gücü olarak adlandırılır. Sıradan hızlı bağlantıların gücünün tamamlanmasını ya da parçası kaybını gösteriyor. Sıradan hızlı bağlantıların rahatsızlığının nedenleri, genellikle aşağıdaki bölgeleri içeriyor.
(1) İlk serbest. İşleme sürecinde, vibrasyon çevresinde, farklı temas yüzlerinin ağırlığı, yip profili dahil, bağlantı parçalarla bağlantı taşıyan yüzeyi ve bağlantı parçalarla bağlantı yüzeyi düşürmekten sonra, sürekli çalışma yüzünden düşürülecek, bu durum hızlandırma durumu, önyüklüğü kaybı ve sonra boşaltılacak. Bu durumda, bir çalışma döneminden sonra sıkıştırma durumunu kontrol etmek ve tekrar sıkıştırma gücünü tekrar sağlamak için gerekli.
(2) Taşıyan yüzeyi sıkıştırılmış ve serbest bırakılmış. Çılgın ya da fıstığın taşıyan yüzeyi fazla basınç altına alındığında, fıstığın ya da fıstığın taşıyan yüzeyinin ve bağlantı parçaların arasındaki temas yüzeyi, plastik deformasyon olarak boşaltılmasına emniyetleştirilecek. Basınç kaldırılırsa bile, artık orijinal duruma geri dönemez ve bu yüzden sürüklenen hızlandırma gücünün azaltılmasına ya da kaybedecek.
(3) Küçük bağlantıların kendini kaybetmesi. üç bağlantıların kendini boşaltması başarısızlığın en sıradan sebebi. Bir nesne sıkıştırılmış uçakta yerleştirildiğinde, yerçekimin aşağısına, sıkıştırılmış uçakta perpendikül destek gücü ve sıkıştırma gücü sıkıştırılmış uçakta paralel olduğu biliyoruz. Aynı sıçramalar için doğru. Yip eşit uzak bir heliks ve yip her bölümü diagonal bir çizgidir. Topun üzerindeki basınç aksiyon gücü ve çeviren komponente parçalanır. Kıpırdam vibraciyle takıldığında, anlık çeviren komponent kıpırdam gücünden daha büyükdür ve çöpürüm boyunca çevirecek. Eğer bu uzun süre olursa, serbest olur.
Daha hızlı bağlantı için sıradan kilitleme ölçüleri
(1) Sıradan hızlandırmalar arasındaki kızartmayı arttır. Sıradan hızlandırıcıların serbest olmasını, sürücü hızlandırıcılar veya çılgın bağlantılar arasındaki kırıklığı artırarak engelleyebilir. Bu uzay tarafından sınırlı değil, bölünebilir ve devre olarak kullanılabilir. Şimdiye kadar en geniş kullanılan ölçüdür.
(2) Sıçak hareketi çiftleri arasındaki ilişkileri yok etmek için çatlama, yumruklama, yumruklama ve diğer yollar kullanın. Bu yöntem üçlük hızlandırıcıların orijinal yapısını yok edecek, üçlük hızlandırıcıların tekrar kullanılamayacak. Bu yöntem genellikle bir kere üçlük bağlantılar için kullanılır.
(3) Mekanik hızlandırmaları ekle. Kilitli çamaşır, yatak pin ve diğer mekanik çamaşırlarını tamir etmek ve kilitlemek için kullanılabilir. Bu kilitli metodu çok önemli bağlantı parçalarında kullanılır, bu da sonuçları çamaşırların azalmasını engelleyebilir. Ancak bu metodun üretimi ve kurulma süreci karmaşık ve sıradan hızlandırıcıların ağırlığı da arttırılacak.
(4) İki delik kilitlemek için kullanılır. Orijinal tek çılgınlığı aynı belirlenen iki deliyle değiştirin. Bu çift çılgınlık toplantısı ilk olarak toplantının %80'ini çift çılgınlığının içindeki deliğini sıkıştırmak için kullanabilir. Sonra çılgınlığın %100'ini kullanarak dış çılgınlığını kilitlemek için kullanabilir. Bu iki çılgınlığın ve çöplüklerin uygulamasını etkili olarak arttırabilir. Ve çöplüklere karşı sıkıştırma saldırısını önemli geliştirebilir. Bu yöntem üçüncü yöntemi ile aynı durumda, yani, üçüncü yöntemi hızlandırıcıların ağırlığını arttıracak. Ayrıca bu yöntem de fıstık yerleştirme alanında bazı ihtiyaçları var.
(5) Elastik çamaşırları kullanın. Elastik yıkayıcılar genellikle bahar elastik yıkayıcıları, dalga şeklinde elastik yıkayıcılar, kol şeklinde elastik yıkayıcılar ve diş şeklinde elastik yıkayıcılar içeriyor. Elastik yıkayıcıları kullanmanın prensipi baharın dışındaki elastik gücünü kullanmak veya yıkayıcılar tarafından taşıyan diş yıkayıcıların bağlantısını serbest bırakmak ve sıradan bağlantılar için bazı kilitleme etkisi sağlamak. Elastik çamaşır, basit bağlantısı, düşük maliyeti, uygun yerleştirme ve kullanımı yüzünden karışık metodlardan birisi olarak kullanılır.Ancak, elastik gaz materyalinin hidrogen patlaması için kolay olduğunu fark etmeye değer, ve antidağıtma etkisi genel. Ciddi etkisi veya vibraciyle karıştırmak için parçalarda karıştırmak için elastik gazları kullanmak uygun değil, ve önemli sıradaki bağlantılarda yalnız elastik gazları kullanmak için yeterli değil.
(6) Kendi kilitleme deliklerini kullan. Kendi kilitlendirme fıstıkları işlerine göre sırlandırılmıştır. Nilon yüzük içerisindeki fıstıklar, boyunları fıstık ve metal kilitleme aygıtları dahil. Hepsi etkileyici sıcak türü kilitlendirler ve çeşitli önemli bağlantı bölgelerinde kullanılır.
ev  |  Hakkında Sijin  |  Haber Express  |  Ürünler  |  Satış Ağı  |  Teknik Destek  |  Online Siparişs  |  İnsan Kaynakları  |  Bize ulaşın

SIJIN INTELLIGENT FORMING MACHINERY CO.,LTD. ©Her hakkı saklıdır   destek:Timenn.com| steel rolled ring | stainless forging | aluminum wheel forging