Ningbo Si Jin Machinery Co, Ltd.
Soğuk oda makine döküm
makina döküm
Soğuk makine başlığı
Adres: Yüksek teknoloji Bölgesi, Ningbo, Zhejiang Jiangnan Yolu, No: 1832
Telefon: 0086-57488365336
Mobil: 0086-13567842060
İletişim: Cherry Zhu
Web sitesi: http://www.machinesijin.com
   EV >> Haber Express >> ayrıntılar

Bağlantı Elemanı Çapaklarının Oluşumu ve Giderilme Süreci

Günlük hayatta yaygın olarak kullanılan parçalardan olan bağlantı elemanları yaygın olarak kullanılmaktadır.Çevirti elemanlarının kullanımında kalite kilit rol oynamaktadır.Bunlar arasında çapaklar bağlantı elemanlarının kalitesini direkt olarak etkileyecektir.Çapak çapakları nedir?Nasıl oluşur?Çapa çapakları nasıl oluşur? Bu tür çapakları iyi bir şekilde nasıl giderirsiniz?Zhonghua Standart Parçaları, deneyime dayalı olarak size ilgili sorunları anlatır.

Bağlantı Elemanı Çapağı Nedir?

Çapak gibi küçük bir şey büyük olmasa da ürünün kalitesini doğrudan etkileyerek kaliteli ürünü "kusurlu ürün" gibi gösterir. Bağlantı elemanı çapakları, bağlantı elemanlarının yüzeyindeki son derece ince mikroskobik metal parçacıkları ifade eder ve bu parçacıklara tarafımızca çapak adı verilir.

Bağlantı elemanı çapakları nasıl oluşur?

Bağlantı elemanları kesme, öğütme, frezeleme ve benzeri ufalama işlemlerine tabi tutulduğunda oluşur.

Bağlantı elemanlarının çapak alma yöntemleri:

Bağlantı elemanlarının performansını ve kullanım ömrünü iyileştirmek için, bağlantı elemanlarını kullanmadan önce çapaklarını gidermek gerekir. Bağlantı elemanları, mekanik ekipmanlarda yaygın olarak kullanılan bileşenlerdir ve aynı zamanda önemli bileşenlerdir.Bu nedenle yüzey, keskin açılar ve kenarların son derece yüksek metal temizliği sağlaması gerekir. Ana çapak alma yöntemleri şunlardır: geleneksel mekanik işlem, taşlama, cilalama ve farklı otomasyon derecelerine sahip diğer işlemler.

Bağlantı elemanlarının çapaklarını kimyasal işlemle gidermek de mümkündür, böylece bağlantı elemanlarının kalitesi daha iyi garanti edilebilir.Tüm bağlantı elemanları sırayla birden fazla kapta ıslatılır ve ıslatma kaplarından biri CULLYGRAT solüsyonu içerir. Tüm çapaklar, basit ıslatma işlemiyle giderilecek, iş parçasının yüzeyi pürüzsüz ve pürüzsüz hale getirilecek, yuvarlatılmış kenarlar ve köşeler kullanıcılara benzeri görülmemiş bir yüksek kalite getirecektir. CULLYGRAT ile kimyasal çapak alma sadece çevre dostu olmakla kalmaz, aynı zamanda üretim ve personel maliyetlerinden de büyük ölçüde tasarruf sağlar.
ev  |  Hakkında Sijin  |  Haber Express  |  Ürünler  |  Satış Ağı  |  Teknik Destek  |  Online Siparişs  |  İnsan Kaynakları  |  Bize ulaşın

SIJIN INTELLIGENT FORMING MACHINERY CO.,LTD. ©Her hakkı saklıdır   destek:Timenn.com| steel rolled ring | stainless forging | aluminum wheel forging