Ningbo Si Jin Machinery Co, Ltd.
Soğuk oda makine döküm
makina döküm
Soğuk makine başlığı
Adres: Yüksek teknoloji Bölgesi, Ningbo, Zhejiang Jiangnan Yolu, No: 1832
Telefon: 0086-57488365336
Mobil: 0086-13567842060
İletişim: Cherry Zhu
Web sitesi: http://www.machinesijin.com
   EV >> Haber Express >> ayrıntılar

iplik girintisi

üretici sorunlardan kaçınmak için ne kadar dikkatli olursa olsun, müşteriler bazen cıvatalara somun takarken sorunlarla karşılaşabilir. İmalat montajına yönelik bağlantı elemanlarının, MRO kullanıcılarına kıyasla, girintili dişler nedeniyle iade edilme olasılığı daha düşüktür. Bunun nedenleri sadece bağlantı elemanlarının yapılma şekliyle değil, aynı zamanda pazarın bu bağlantı elemanlarının montajının kolay olma arzusuyla da ilgilidir. üretim düzeneği, elektrikli anahtarın, cıvata veya somun dişlerinin başlangıç yüzeyinden kilitleme işlemine devam etmesini sağlar. Servis teknisyeni somunu iş parçasının yüzeyine elle vidalayacak ve ardından kurulumu tamamlamak için bir el anahtarı kullanacaktır. Her iki koşul da çok pratik değildir, ancak "dişlerin girintisi" ve "kaplama kalınlığı" dahil olmak üzere montaj veya demontaj sırasında kullanım kolaylığını etkileyen çeşitli faktörler vardır.

Farklı üretim süreci ve taşıma yöntemlerine bağlı olarak, üretim, yükleme ve boşaltma ve nakliye sırasında bağlantı elemanının dişinde ezilme olasılığı 12 ila 20 kat arasında değişebilir. Diğer ek faktörler, tutturucunun boyutunu ve ağırlığını içerir. Tabii ki, büyük çaplı bağlantı elemanı ürünlerinin ince dişleri büyük olasılıkla girintili veya düzleşir. Paketleme ve nakliye sırasında ipliğin batma olasılığı da vardır. Çoğu bağlantı elemanı üreticisi, cıvatanın haddeleme makinesinden zemine çıkabileceği mesafeyi kısaltmak için kabın altında yaylı bir platform kullanır. Diğer üreticiler sığ kaplar kullanır. Her iki durumda da, henüz sertleştirilmemiş yumuşak cıvatalar, ısıl işlem fırınına taşınmak üzere cıvata yapma makinesinin kabından diğer kaplara düşer.

Her ikisinin de avantajları ve dezavantajları olan toplu ısıl işlem ve konveyör bantlı ısıl işlem dahil olmak üzere iki yaygın ısıl işlem kategorisi vardır. Her iki ısıl işlem türünü de kullanan bir tesiste araştırma yaptım ve güç sınıfı 5 cıvataların toplu fırında işlendiğinde dişlerinde daha az göçük olduğunu buldum. Bağlantı elemanları tek bir büyük kaba yerleştirilir ve daha sonra bağlantı elemanlarının birbirinden kademeli olarak yer değiştirmesi olmadan toplu işleme için uzun bir ısıl işlem fırınından geçirilir. Konveyör bandının ısıl işlemi sayesinde, yumuşak bağlantı elemanları konveyör bandına düşecek ve ardından parçalar tekrar birbirine çarpacaktır. Ağır ekipman üreticileri genellikle siyah, kaplanmamış bağlantı elemanları kullanır çünkü bitmiş ürün, korozyon koruması ihtiyacını karşılamak için kurumsal temsilcilerle boyanır. Genel diş toleransları nedeniyle, çoğu küçük diş ezikliği montaj sırasında fark edilmeyecektir. Bununla birlikte, kaplanmamış cıvatalar, aşırı derecede yağlanmadıkça, saklanması kolay değildir. Çok fazla yağ, bağlantı elemanlarının takılmasını ve çıkarılmasını zorlaştırabilir, ancak işlemde kullanılan cıvatalar uzun süre hareketsiz kalmaz. Fosfat fosfat kaplama, boyamak için kullanılabilir ve ıslak ortamlarda orta düzeyde korozyon koruması sağlar. Kurulum çok kompakttır ve dişler arasındaki girişim ihmal edilebilir. Kaplamanın yağlayıcı etkisi, montaj işlemlerine yardımcı olur ve ısıl işlem görmüş kireçten kaynaklanan aşınmayı azaltır. Otomotiv endüstrisi, elektrokaplamadan daha organik bir daldırmalı kaplama yöntemi belirlemiştir. Temel olarak tüm MRO bağlantı elemanları galvanizlidir. Hangi tür kaplama kullanılırsa kullanılsın ekstra kalınlık, bağlantı parçası ile pres-fit etkisi yaratır. Bu, tutarsız montaj torku üreterek daha düşük bağlama yükleri sağlar.

ev  |  Hakkında Sijin  |  Haber Express  |  Ürünler  |  Satış Ağı  |  Teknik Destek  |  Online Siparişs  |  İnsan Kaynakları  |  Bize ulaşın

SIJIN INTELLIGENT FORMING MACHINERY CO.,LTD. ©Her hakkı saklıdır   destek:Timenn.com| steel rolled ring | stainless forging | aluminum wheel forging