Ningbo Si Jin Machinery Co, Ltd.
Soğuk oda makine döküm
makina döküm
Soğuk makine başlığı
Adres: Yüksek teknoloji Bölgesi, Ningbo, Zhejiang Jiangnan Yolu, No: 1832
Telefon: 0086-57488365336
Mobil: 0086-13567842060
İletişim: Cherry Zhu
Web sitesi: http://www.machinesijin.com
   EV >> Haber Express >> ayrıntılar

Tüketimi teşvik etme politikası sıktır ve otomobil pazarının yıl boyunca istikrarlı bir şekilde büyümesi beklenebilir.

Çeşitli bölgelerde otomobil tüketimini teşvik etmeye yönelik en son politikalar arasında, bazı bölgeler politika sürekliliğini sağlamak için ilgili politikaların uygulama süresini uzatmıştır. 14 Ekim'de yayınlanan "Heilongjiang Eyaletinin Otomobil Dolaşımını Etkinleştirme ve Otomobil Tüketimini Yükseltmeye Yönelik Çeşitli Önlemler" ("Çeşitli Önlemler" olarak anılır) yerel tüketim teşvik fonları için il sübvansiyon süresinin 1 Mayıs 2022'den Temmuz'a kadar olacağını önerdi. 31. Şehirleri (vilayetleri) devlet tüketim kuponları düzenlemede desteklemek, yerel koşullara göre devlet tüketim kuponu düzenleme politikalarını formüle etmek ve sakinlere yeni araba (binek araba) ve kamyon satın almaları için sübvansiyon sağlamak için tarih 30 Kasım 2022'ye uzatıldı. 3.5 ton ve altı.

Jinan Belediyesi Sanayi ve Bilgi Teknolojileri Bürosu tarafından 17 Ekim'de yayınlanan "Ticari Araç Tüketimini Teşvik Politikasının Uygulanmasına Devam Edilmesine İlişkin Bildiri", "Tüketimi Teşvik Politikasının Uygulanmasına Devam Edilmesine İlişkin Bildiri"nin gerekliliklerine uygun olduğuna işaret etti. Shandong Eyaleti Ticaret Bakanlığı ve diğer yedi departman tarafından yayınlanan ticari araç promosyonu Tüketim politikası 31 Aralık 2022'ye kadar devam ediyor. Bildiride, ticari araç tüketimini teşvik politikasının uygulanmasını güçlendirmek için Jinan'da kayıtlı başka bir birinci seviye ticari araç bayisi partisinin toplandığı, otomobil satın alma sübvansiyonlarının partiler halinde dağıtılacağı ve ikinci parti sübvansiyonun dağıtılacağı belirtildi. gözden geçirme Kasım ortasında planlanıyor.

Birçok yerleşim yeri, otomobil tanıtım faaliyetleri için fon ölçeğini genişletmek ve faaliyetlerin etkisini artırmak için sübvansiyon fonları sağlar. Shanxi Eyaleti Ticaret Departmanı ve Shanxi Eyaleti Maliye Departmanı geçtiğimiz günlerde 2022'de otomobil tüketiminin teşvikini desteklemek için bir bildiri yayınladı. Düzenlemeye göre, şehirler 1 Eylül-30 Kasım tarihleri arasında Shanxi Eyaletindeki otomobil satış şirketlerinde 50.000 yuan'dan (çalışmayan pikaplar dahil) çalışmayan yeni arabaları (çalışmayan pikaplar dahil) satın almak için fonları koordine edecek. 2022, ve bunları Shanxi Eyaletinde sat. Lisanslı bireysel tüketicilere araba satın alma sübvansiyonu verilir; koşulları olan şehirler, araba tüketimini teşvik etmek için takas ve hurda yenilemesi gerçekleştirmeye teşvik edilir; şehirler, araba satış şirketleri, rafine edilmiş petrol ticareti şirketleri organize etmeye teşvik edilir ve sigorta şirketlerinin hediye kartları, araba bakımı ve araba sigortasını ortaklaşa yürütmesi.Teklifler ve diğer promosyon biçimleri.

ev  |  Hakkında Sijin  |  Haber Express  |  Ürünler  |  Satış Ağı  |  Teknik Destek  |  Online Siparişs  |  İnsan Kaynakları  |  Bize ulaşın

SIJIN INTELLIGENT FORMING MACHINERY CO.,LTD. ©Her hakkı saklıdır   destek:Timenn.com| steel rolled ring | stainless forging | aluminum wheel forging